AANRAKEN EN AANGERAAKT WORDEN IN EEN VEILIGE OMGEVING.

aanraken en aangeraakt wordenAls kind heb je ervaren hoe het is om wel of juist niet aangeraakt te worden. In je latere leven is die behoefte verder gegroeid. Bij sommige mensen is dat op een onevenwichtige manier gegroeid. Door negatieve – grensoverschrijdende – ervaringen of door het gemis aan aanraking. Nu of in het verleden.

Je hoeft je daarvoor niet te schamen. Ook bij jou is aanraken en aangeraakt worden een basisbehoefte. Een basisbehoefte die vervuld mag en kan worden. Baby’s die niet aangeraakt worden overlijden. Jouw innerlijke kind lijdt ook door het gemis aan aanraking. Hier een voorbeeld hoe het anders kan!

Aanraken en aangeraakt worden, als je tijdelijk of bewust alleengaand bent!

Soms ben je niet in staat om de affectieve relaties te hebben die je wilt, op het moment dat je dat wilt.

Dan is het prettig om voor een moment of een korte periode een invulling voor die behoefte te hebben. Ook als je die behoefte op emotioneel vlak wilt onderzoeken is er ruimte om dat te doen.

Aanraken en aangeraakt worden, ook bij partners een levensbehoefte!

Soms is de fut eruit, weet je als partners niet meer hoe het is om elkaar aan te raken. Of door ziekte zijn jullie – op lichamelijk vlak – uit elkaar gegroeid.

Bij ons ga je samen op weg om dat wat je kwijt bent weer te ontdekken. Aanraken en aangeraakt worden. Langzaam, in jullie tempo, met alle respect en in alle veiligheid.

En dan?

Voor veel mensen geldt dat de drempel voor deze dienstverlening hoog is. Daarom gaan we eerst kennismaken: wie ben ik en wie ben jij. Dat doen we in onze praktijkruimte of bij jou thuis.

Wil je meer informatie of een afspraak maken: vul het reactieformulier in!

Foto: Pixabay