[fusion_builder_container hundred_percent=”no” equal_height_columns=”yes” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” background_position=”center center” background_repeat=”no-repeat” fade=”no” background_parallax=”none” enable_mobile=”no” parallax_speed=”0.3″ video_aspect_ratio=”16:9″ video_loop=”yes” video_mute=”yes” overlay_opacity=”0.5″ border_style=”solid”][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ layout=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” border_position=”all” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” center_content=”no” last=”no” min_height=”” hover_type=”none” link=””][fusion_text]

FAMILIEOPSTELLING MBV KNUFFELS: KENNISMAKINGSWORKSHOP

In de kennismakingsworkshop ‘De Poppen Aan Het Dansen’ krijgen één of meer deelnemers de gelegenheid om met behulp van knuffels een ander inzicht te krijgen op hun probleem of situatie, net zoals bij reguliere familieopstellingen. Dat kan dan gaan om een situatie die ze op dit moment in hun leven ervaren. Bijvoorbeeld een relatieprobleem, een scheiding, een conflict op het werk, een familieprobleem. Daarbij vormen poppen, knuffels, de drager van de problematiek. Jij bent zelf namelijk geen actief deel van de opstelling zelf. Wel de aandrager van de elementen en de omstandigheden die een rol spelen. Direct inschrijven doe je onderaan deze pagina!

Vooraf wordt een inleiding gegeven op de werking en resultaten van ‘De Poppen Aan Het Dansen’. Aanmelden kan onderaan deze pagina!

Wil je geen workshop bijwonen maar direct aanmelden voor de jaaropleiding klik dan hier!

Nieuwe manier van kijken

De Poppen Aan Het Dansen is een nieuwe manier van kijken naar de mens in zijn omgeving. Het is een bijzondere vorm van het opstellen van mensen en objecten, gebaseerd op o.a. theorieën van Bert Hellinger (familieopstellingen), Andries Baart (presentietheorie), Sander Bloemendal (vertragingsanalyse).

Deze diagnose- en helingstechniek is ontstaan in 2002. Sindsdien is de methode alsmaar verder verfijnd. Door deze methode kunnen aantoonbaar sneller resultaten behaald in analyse, diagnose en implementatie worden dan voordien.

Achtergrond

De familie als vertrekpunt

Iedereen maakt deel uit van een familie, waarin ieder van ons een eigen plek heeft. In je gezin, jouw familie liggen je wortels en die kunnen ervaren en erkend worden. De relaties binnen een familie hebben een onderlinge, energetische dynamiek.

Deel uitmaken van een familie betekent in oorsprong:

  • Je verbonden weten met hen die je zijn voorgegaan;
  • Dankbaar zijn voor al het goede dat via onze ouders en voorouders naar ons toegekomen is;
  • Accepteren wat moeilijk en pijnlijk is;
  • De verantwoordelijkheden kennen, die met je eigen plaats in het systeem verbonden zijn.

Jouw levenspad

Dit alles vormt onze bagage waarmee we de wereld ingaan, op weg naar onze eigen bestemming. Ervaar je die wortels niet of onvoldoende, dan ga je ‘gehandicapt’ door het leven en verzand je vaak in pogingen bij anderen te halen, wat je in jouw ‘systeem’ niet hebt gekregen, niet hebt gevonden of niet hebt geaccepteerd.

Opstellingen helpen je om de juiste bagage mee te nemen op je verdere weg. 

Geef je via het contactformulier  op voor de volgende kennismakingsworkshop! 

Voor de algemene voorwaarden voor opleidingen zie rechtsonder op de website (desktop) of onderaan (op mobiele versie).

[/fusion_text][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]