SKYPE OF TELEFONISCH CONSULT

Een Skype of Telefonisch consult is ook mogelijk!

ContactAls je toch liever mijn persoonlijke stem wilt horen, dringend een luisterend oor of een advies rondom een situatie met burn-out, stress, depressie of angsten nodig hebt, dan behoort een telefonisch consult ook tot de mogelijkheden.

In dat gesprek help ik je om zicht te krijgen op de stappen die je kunt ondernemen. En kan ik vaak al een eerste verlichting van de problematiek bereiken.

Je kunt kiezen uit twee mogelijkheden via Ideal / Bancontact of direct naar de bank overmaken (zie onderaan).

  1. Je kunt daarvoor ook het bedrag overmaken (zie het rekeningnummer onderaan) en een e-mail sturen. Je krijgt van mij een mail terug en dan kun je vaak al binnen een uur na jouw overmaking al bellen. Als je liever hebt dat ik jouw bel geef dan aan naar welk telefoonnummer of Skype adres. Betalen kan heel snel en makkelijk via tele- en internetbankieren.
  2. Je kunt hieronder ook direct betalen met Ideal (Nederland) of Bancontact (België). Klik op de rode of blauwe button om dit in gang te zetten. Ik krijg na ontvangst van je betaling een melding via email. Je kunt dan vrijwel direct bellen (tenzij ik met een andere begeleiding bezig ben).

Een telefonisch of een Skype consult kost normaal € 49,50 (half uur).

Een telefonisch of Skype consult van één uur kost normaal € 99,50.

Bij het Skype consult kan je mij zien, jouw beeld hoeft daarvoor niet aan.

Dus je kunt direct online met iDeal betalen door hieronder op één van de knoppen “Ja, dat wil ik” te klikken! Je komt dan bij de betaalprovider Targetpay terecht waar je je iDeal betaling veilig kunt afwerken.

Standard

45,--
  • HALF UUR

Premium

85,--
  • HEEL UUR

Een telefonisch consult gaat meestal via mijn mobiele nummer: 06 41 51 61 71.

Een Skype consult loopt via mijn Skypeadres: eelco.vanderwal, je moet me dan wel als contact op Skype toevoegen!

Het bedrag mag je ook rechtsreeks naar mij overmaken op:

NL65 KNAB 0255 6707 53 ten name van Energetic Leaders, Breda.

(De BICCODE is KNABNL2H.)

LET OP!

Wegens drukke werkzaamheden verwerk ik alleen electronische consulten op maandag en vrijdag. Aanvragen worden in volgorde van binnenkomst afgehandeld. Voor calamiteiten kan hierop een uitzondering worden gemaakt.

Foto: Pixabay