Verandering binnen Personal Coaching.nlVerandering bij Personal Coaching.nl

Inmiddels staan er meer dan 170 artikelen op mijn website! Abonnees krijgen dit artikel via de wekelijkse nieuwsbrief. Die wekelijkse nieuwsbrief is echter in 2018 gestopt in de oorspronkelijke, traditionele vorm! Er is dus iets wezenlijk veranderd….

Waarom?

https://PersonalCoaching.nl gaat met de laatste marktontwikkelingen mee. Video wordt steeds aantrekkelijker en voor veel mensen prettig om naar te kijken. Velen geven de voorkeur aan het bekijken van een filmpje over een bepaald onderwerp boven het lezen van een artikel op een website. Zo is een van mijn mindfulness video’s (https://www.youtube.com/watch?v=8BZjMvF81bU&t=3s) bijvoorbeeld al meer dan 1.600 keer bekeken.

Wat verandert er?

Doordat de nieuwsbrief is gestopt, heb ik nog meer tijd om aan de productie van video’s en mijn online programma’s (zoals de lifecoach opleiding) te besteden. De bedoeling is dat nieuwe (en ook reeds verschenen) artikelen binnenkort als video aan je gepresenteerd worden.

Je kunt die video’s volgen op mijn YouTube kanaal. Dat ziet er op dit moment zo uit:

YouTube kanaal Personal Coaching.nl

Abonneren

Het is daarom handig om je op mijn kanaal te abonneren. Je krijgt dan automatisch meldingen van nieuwe video’s die ik heb gemaakt en daar heb neergezet.
Dat abonneren kan heel makkelijk door op mijn YouTube kanaal rechtsboven op de rode knop “ABONNEREN” te klikken (zie afbeelding hierboven).
Je vindt mijn kanaal hier: https://www.youtube.com/channel/UC0uZ1p2MX2zz1u5B3GRmNrQ

Je kunt – net als op deze website – bij elke video een reactie geven: in woorden of met een klik op het ‘duimpje omhoog’.
Ik kijk uit naar jullie reacties op de video’s en lees deze graag!

Veel kijkplezier!

Foto: Pexels, created by Ie Vy