Anderen over lifecoach Eelco

Hier vind je een kleine willekeurige selectie van de reacties op mijn werk als executive of life coach in Breda, Amsterdam of Almere, zowel individueel als in samenwerking met anderen. Als het vragen bij je oproept, aarzel dan niet om te bellen of e-mailen.

Zoals je ziet is het overzicht niet bijgewerkt. Ik geef mijn energie liever aan het werken met onze klanten, daar ben ik goed in, en niet aan het updaten van dit overzicht. Wil je recente testimonials dan is dat geen probleem: vraag erom en ik stuur je ze toe.

Hoi Eelco, we hebben fijne, openhartige gesprekken gevoerd. Jij bent een fijn mens en zeer goede coach, maar ons gevoel zegt dat jouw aangereikte handvatten voldoende zijn, hiermee kunnen we nu even verder. We hebben daarom net besloten om te stoppen met de coaching. Ik hoop dat je onze beslissing respecteert, bedankt voor de fijne gesprekken en je deskundigheid. Hartelijke groeten, M. Sept. 2017

Piekeren, boosheid en verdriet spelen regelmatig een rol in mijn leven. ‘Angst’ en ‘controle’ liggen hieraan ten grondslag.
De gesprekken met Eelco helpen mij enorm en werken verhelderend en verlichtend. Ik ben hier heel blij mee. Hierdoor kom ik tot nieuwe inzichten waardoor ik steeds meer los kan laten. Bedankt Eelco. (Sept. 2017)

Kijk ook eens naar ons klanttevredenheidsonderzoek van juli 2017!

2016

Toch maar weer eens een bijdrage!

Oktober 2016

Dag Eelco,

….

Zonder jou was ik toch niet zo ver gekomen. Nog steeds vind ik het bijzonder hoe jij de dingen, met zo weinig (woorden), aanreikt en daarmee de ander in beweging laat komen. Onderschat jouw aandeel niet, coach. Ik ben nog steeds super blij met je.

2014

testimonial op twitter

Eelco van der Wal personal coach en counselor

Directeur van een Woningcorporatie:

Ik moet al jaren in diverse zalen ‘optreden’ en mijn publiek is meer dan tevreden. Ik was dat minder.

Na 33 jaar ben ik, eindelijk, verlost van mijn – nooit aan iemand vertelde – angst om in het openbaar te spreken. Nu hoef ik enkele dagen ervoor geen beta-blokkers meer te slikken. Ik heb de durf en kracht in mezelf gevonden.

De executive coaching bijeenkomsten met Eelco als executive coach werken!

Personal coaching

Jullie hebben mijn leven verrijkt. Het gaat goed met me. In mijn hoofd ben ik nog bezig met de inzichten die ik heb gekregen. Op het werk wordt mijn leven langzaam maar zeker lichter. Ik kan de situaties beter hanteren. Mijn collega’s merken verandering. De lastige en onvoorspelbare kanten van mijn gedrag zijn blijkbaar verdwenen. Bij de vragen, waarmee ik al jarenlang rondliep, over het hoe en waarom in mijn gedrag heb ik nu een antwoord gekregen. Blij dat ik voor een executive coach heb gekozen.

Testimonial Eelco van der Wal

Ik voel me ontzettend gesteund en heb onvergetelijke herinneringen met jou als executive coach.

Pre-Mediation en doorbraakbegeleiding JC Colours

Ik stond op het punt om uit dit leven te stappen. Ik ben blijvend dankbaar voor de wijze inzichten die je als personal coach hebt aangereikt. Daar put ik meer levensvreugde uit dan ik ooit eerder heb ervaren. Ik sta op een keerpunt in mijn leven en zie nu mijn nieuwe weg!

Willekeurige selectie uit eerdere jaren

„Mijn vraag was: waarom heb ik toch zo’n behoefte aan dat glas wijn en die tranquilizer?

Nu na jullie begeleiding: … héél erg bedankt. Ik voel me opgelucht en blij. Jullie doen wonderen samen. Jullie vullen elkaar perfect aan en komen daardoor heel snel tot de kern. Ik had nooit gedacht dat mijn probleem in die hoek te vinden zou zijn. Als docent voor klinische psychologen kan ik jullie aanraden als therapeuten voor therapeuten!”

personal coaching gesprek uitzendbureauTestimonial Eelco van der Wal

Fijn om te merken hoeveel bewuster ik met anderen omga. Ik hou nu de balans werk-privé bewust in de gaten.  Ikzelf, mijn gezin en mijn collega’s zijn aangenaam verrast van “mijn anders zijn”.

Testimonial Eelco van der Wal

Testimonial Eelco van der Wal

Uit respect voor onze klanten en hun maatschappelijke positie vermelden wij in een aantal gevallen geen namen. Een aantal daarvan hebben ons echter toegezegd om – op speciaal verzoek – mogelijk toekomstige klanten te woord te staan. Neem contact met ons op als je daar prijs op stelt.

Klik hier voor een uitgebreider interview met een klant over de begeleiding door Nika & Eelco samen.