De juiste weg kiezen

De juiste weg kiezen

De juiste weg kiezenSoms is het lastig om de juiste weg te kiezen. En dan bedoel ik het pad van je eigenheid, je wezensopdracht in dit leven.

Door allerlei invloeden kom je in de verleiding om het pad van anderen te volgen. Computergebruik, e-mail, blogs, nieuwsberichten, websites; ze leiden allemaal enorm af als je niet de vaardigheid hebt om doelgericht bezig te blijven.

Hulpmiddelen voor de juiste weg

Er zijn allerlei technieken en gereedschappen die je kunnen helpen om daarbij op het juiste spoor te blijven. Ordening van de dingen die je wilt doen kan al helpen. Gereedschap om to-do lijstjes te maken (‘Remember the Milk’) kun je op internet heel makkelijk vinden.

Daarnaast zijn TaskCoach voor Windows (gratis) en Omnifocus voor de Mac of Things voor Mac voorbeelden van hulpmiddelen. Het luisteren naar audioboeken (zoals Getting Things Done van David Allen) kunnen je hierbij ook op weg helpen.

Je komt er niet uit

Toch kan ook het inzetten van dit soort hulpmiddelen je niet genoeg op je pad houden. Dan speelt er wellicht een ondermijnende, onbewuste, kracht in je leven.
En soms kom je er daardoor alleen niet meer uit. Dan kan een coach je helpen om weer op het juiste spoor te komen.

Wil jij op het juiste spoor komen, het juiste pad kiezen en je hierbij laten begeleiden? Vraag hier dan om een gratis gesprek met mij!

Foto: Unsplash, created by Clem Onojeghuo
  • Wil je meer weten over jouw mogelijke resultaten door middel van lifecoaching?
  • Neem dan contact op via het reactieformulier of bel mijn GSM: nul  zes 41 51 61 zeven één.