Beeldbellen of telefonisch consult?

Een ‘digitaal’ of E-consult is ook mogelijk!

Beeldbellen

Als je toch liever mijn persoonlijke stem wilt horen, dringend een luisterend oor of een advies nodig hebt: wat dan? Als het gaat over een situatie rondom burn-out, stress, depressie of angsten, dan behoort een telefonisch consult of beeldbellen ook tot de mogelijkheden.

In zo’n gesprek wordt je geholpen om zicht te krijgen op de stappen die je kunt ondernemen. Ook kan er vaak al een eerste verlichting van de problematiek bereikt worden.

Je kunt daarvoor het bedrag overmaken. Vraag het rekeningnummer op via het contactformulier, geef je e-mailadres, gsm nummer en mogelijke datum op tijdstip op. 

Je krijgt van mij een mail terug en dan kun je vaak al binnen enkele uren na jouw overmaking al (beeld)bellen. Betalen kan heel snel en makkelijk via tele- en internetbankieren.

Bij beeldbellen ontvang je een link naar Google Meet (gmail adres noodzakelijk) of Skype. Daarmee kan je deelnemen aan een ‘videovergadering’, zelfs met meerdere personen als het om relatiecoaching gaat.

Een telefonisch of een beeldbellen consult kost in 2020 € 49,50 (half uur).

Een telefonisch of beeldbellen consult van één uur kost in 2020 € 99,50 (heel uur).

Een telefonisch consult gaat meestal via mijn mobiele nummer: nul zes 41 51 61 zeven één.

LET OP!

Wegens drukke werkzaamheden verwerk ik alleen digitale consulten op maandag en vrijdag. Aanvragen worden in volgorde van binnenkomst afgehandeld. Voor calamiteiten kan hierop een uitzondering worden gemaakt.

Foto: Pixabay