Informatie over mijn tarieven

Geldig per 1 januari 2020

Een vrijblijvend kennismakingsgesprek duurt ca. 1 uur. Hiervoor investeer je (contant te betalen) € 80,– inclusief BTW, excl. eventuele accommodatiekosten. Daarna geef ik een aanbeveling over het te volgen pad en jouw investeringen daarin.

Jouw investering voor mijn (incidentele) begeleiding is € 150,– per uur inclusief BTW voor particulieren. Bij abonnementen kan dit afnemen naar € 80,– per uur inclusief BTW (zie onder).

Bij facturering aan bedrijven of organisaties is het uurtarief € 150,– per uur exclusief BTW.

Een begeleidingsbijeenkomst duurt 1,5 uur, de gefactureerde bedragen per bijeenkomst voor begeleiding worden daarop gebaseerd (€ 225). De facturering is maandelijks vooraf met een betaaltermijn van 8 dagen.

Eventuele accommodatiekosten worden tegen kostprijs doorberekend en zijn na het vastleggen van een afspraak niet restitueerbaar, ook niet bij annuleren van een afspraak (dus altijd te betalen).

Bij abonnementsvormen (6, 9 of 12 maanden) kan het uurtarief naar beneden worden bijgesteld afhankelijk van de verwachtte intensiteit van het traject. De facturering is dan aan het begin van de maand. De investering hiervoor wordt na een kennismakingsgesprek vastgesteld.

Klik hier om naar de contactpagina te gaan.