Personal coach Eelco van der Wal

Anderen over Eelco

Interview met een klant

ANDEREN OVER ONS

Resultaten klanttevredenheidsonderzoek begin juli 2017

Wat vinden mijn klanten

 

Mails van klanten

 


Eelco van der Wal is gewoon EELCO, een veelzijdige man en van alle markten thuis. Eelco is DE persoon, die – als je met een hulpvraag komt – jou het inzicht kan geven. Die samen met jou het proces doorloopt waar je je in bevindt. Eelco oordeelt niet; veroordeelt niet, geeft de persoon aandacht , zorg en ook voldoende ruimte om de verkregen informatie te verwerken.


Ik stond op het punt om uit dit leven te stappen. Ik ben blijvend dankbaar voor de wijze inzichten die je hebt aangereikt. Daar put ik meer levensvreugde uit dan ik ooit eerder heb ervaren.


Je hebt mijn leven verrijkt. Het gaat goed met me. In mijn hoofd ben ik nog bezig met de inzichten die ik heb gekregen. Op het werk wordt mijn leven langzaam maar zeker lichter. Ik kan de situaties beter hanteren. Mijn collega’s merken verandering. De lastige en onvoorspelbare kanten van mijn gedrag zijn blijkbaar verdwenen. Bij de vragen, waarmee ik al jarenlang rondliep, over het hoe en waarom in mijn gedrag heb ik nu een antwoord gekregen.


Ik moet al jaren ‘optreden’ en mijn publiek is meer dan tevreden. Na 33 jaar ben ik, eindelijk, verlost van mijn – nooit aan iemand vertelde – angst om in het openbaar te spreken. Nu hoef ik geen medicijnen meer te slikken. Ik heb de durf en kracht in mezelf gevonden.


Fijn om te merken hoeveel bewuster ik met anderen omga. Ik hou nu de balans werk-privé bewust in de gaten.  Ikzelf, mijn gezin en mijn collega’s zijn aangenaam verrast van “mijn anders zijn”.


Ik voel me gesteund en heb onvergetelijke herinneringen.


Uit respect voor onze klanten vermeld ik geen namen. Ik garandeer je dat deze miniselectie, uit de vele positieve berichten die ik steeds weer van mijn klanten ontvang, op waarheid berusten. Een aantal heb ik gevraagd om op speciaal verzoek mogelijk toekomstige klanten te woord te staan. Neem contact met me op als je daar prijs op stelt.

Klik hier door naar meer informatie:

Anderen over de coach: Eelco van der Wal

Personal coaching