Op zoek naar dé lifecoach en herken jij dit?

Teveel piekeren, stress, overspannen, depressieve gevoelens of ‘gewoon’ niet lekker in je vel?

Als lifecoach (levenscoach; jouw persoonlijke coach op je levenspad) helpen wij je in Almere of Breda de kracht te vinden om het anders te doen. Om het wolkendek, dat boven je leven hangt, te vervangen door zonneschijn.

Vals gevoel en relaties; lifecoachAan het begin van een begeleidingstraject vertelde een van mijn klanten:

“Ik ben graag met hart en ziel èn actief bezig. Ik heb een leuk gezin. Aan de oppervlakte loopt alles heel goed. Maar ik vind de dingen steeds minder leuk. Daardoor loop ik af en toe te piekeren. Voel ik me bijna machteloos. Soms weet ik het niet meer en slaap ik slecht. En dat is uitputtend. Er zijn dingen die ik niet meer kan plaatsen.”

Na een aantal maanden: “Ik voel mijn eigen kracht weer. Ik slaap weer goed en de liefde voor mijn kinderen is enorm opengebloeid. Ik trek er me echt aan op. Dat is wel een fantastisch gevoel hoor! En maakt me heel blij!”

Vaak zeggen mijn klanten: “Ik voel dat er dingen niet kloppen maar weet er mijn vinger niet achter te krijgen. Dat levert spanningen op met mijn partner en de kinderen. Ook op mijn werk loopt het niet zoals ik zou willen, maar dat merkt niemand natuurlijk.”

Je hebt dan de keuze uit personal coaching, executive coaching, business coaching of life coaching. Elk traject heeft zijn eigen accenten, maar het is altijd maatwerk!

Zoek jij een oplossing voor jouw ‘problemen’?

Binnen enkele maanden personal coaching krijg jij zicht op onderliggende, onbewust belemmerende factoren. Dat kan in een intensief traject van enkele dagen met de Lifecoach Breda of Lifecoach Almere. Wij vervullen dan een rol als loopbaancoach, lifecoach of business coach.

Oorzaken, die tot nu toe voor jou ongrijpbaar waren, worden helder. Dat kan in de praktijklocatie van de lifecoach in Almere, maar ook in Amsterdam of Breda.

Wil jij jouw onbewuste gedachten, gevoelens en gedragingen doorgronden? Je krijgt bij mij als lifecoach gereedschap in handen om een wezenlijke ommekeer te realiseren. Een bestendige wending zoals je die in jouw leven al jaren wilt bereiken.

Wat kan Personal Coaching voor je betekenen?

Met hart en ziel sta ik paraat om je ruggensteun en meer levensvreugde te bezorgen. Ook tussentijds is er contact mogelijk over wat jou tussen de afgesproken bijeenkomsten door bezig houdt. Dus niet alleen tijdens, maar ook vóór en na de reguliere bijeenkomsten is er AANDACHT voor  jouw situatie.

Wil je dat ook ervaren? Neem dan contact op!

Voor wie?

Al heel wat jaren begeleid ik ondernemende mensen. Ik doe dat vanuit mijn rol als personal coach, life coach, executive coach, mediator of therapeut in Almere, Amsterdam of Breda. Als jij die uitdaging aangaat kom ook jij in een nog mooiere levensfase.

Meestal hebben mijn klanten al heel wat levenservaring. Ze hebben vaak al psychologische hulp achter de rug wat niet het gewenste resultaat leverde. Ze komen uit Nederland of Noord België en staan op een kantelpunt in hun leven. Ze zoeken naar ondersteuning die zichtbare en voelbare resultaten oplevert bij voor dat moment belangrijke levensvragen.

Hoe?

Individuele of personal coaching, cognitieve gedragstherapie, contextuele therapie, lichaamsgerichte therapie, familieopstellingen, EFT, TheWork van Byron Katie, energetische ontspanning en nazorg!

Ja, ik werk met methodieken die zichzelf al jaren bewezen hebben. Ze zijn door mijn jarenlange ervaring samengevoegd tot effectieve en efficiënte hulpmiddelen. Daarmee ontstond een duurzame en onderscheidende aanpak: doorbraakbegeleiding! Daarom word ik ook ingezet bij supervisie aan huisartsen, coaches en therapeuten.

Tijdens mijn tientallen jaren ervaring is een unieke benadering ontstaan: kortdurend en met direct merkbare resultaten. En met de nodige nazorg: als jij dat wenst!

Wil je dat ook meemaken? Neem dan contact op met de Lifecoach Breda!
Foto: Unsplash, created by Ethan Sykes